De to vigtigste produkter til mit hår

Når jeg går i byen, er det vigitgt for mig at se godt ud. Derfor sørger jeg altid for at gøre meget ud af mit hår, så i denne artikel vil jeg beskrive to af mine favorit hårprodukter, som du måske kan få god gavn af, når du også skal i byen.

Jeg er vild med et stort, krøllet hår når jeg går i byen. Så derfor anvender jeg altid hårpudder inden jeg går ud, den hårpudder jeg bruger er en som du finder i en serie fra Schwarzkopf, som hedder OSiS+. Hårpudderens navn er Dust It Mattifying Powder, og det er en lille bøtte, som ligner lidt en bord salt, bare mere stilet og så i rød. Den indeholder 10 g. af det guddommelige pudder som gør håret helt stort og opløftet.

Jeg deler mit hår op i 4-5 spalter og pudder håret, forsigtet så pudderen kommer godt og flot ind i håret og løfter det. Når det er påført er det bare at style det som man ønsker.
– Mine råd, mit råd er, at du er fosigtig når du påføre pudderen i håret, du kan hurtigt komme til at få for meget kontrol i det, og det bliver helt kikset at gå rundt med. Mit andet råd er, at du altid anvender alle typer hår stylingsprodukter i rent hår. Og det gælder selvfølgelig også OSiS+ Mattifying Powder, den har bedst effekt i rent hår. Så derfor anbefaler jeg at du anvender en god rensende shampoo, før du anvender denne super gode hårpudder.

Det andet produkt jeg vil informere dig om, er en shampoo. Det er en rensende shampoo, som også kommer fra Schwarzkopf, den finder du i serien Schwarzkopf Essensity. Det er en serie med 90% økologiske produkter, og så er alle produkterne oven i købet parabene frie og inde holder organiske essenser. Shampooen hedder, Clarifying shampoo og er en shampoo, som går ind og renser håret og hiver alle produkt rester ud af håret, så du ikke går og kvæler håret på nogen måde. Det er ret usundt at gå rundt med produkt rester i håret, og du får irriteret hovedbund af det, så lad vær med det og se og få købt en Schwarzkopf Essensity Clarifying Shampoo som du kan finde billigt på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *