Så åbner jeg med alt om sundhed, skønhed og velvære

Hej allesammen

Velkommen til min nye blog som kommer til at handle om lidt om alting indenfor sundhed, velvære og skønhed. Omkring sundhed kunne jeg tænke mig at skrive om rigtig sundhed, det betyder økologo og sundhed for sjælen, og IKKE sundhed på pilleform eller i tube.

Sundhed har med naturlighed at gøre og en vitaminpille eller en lykkepille er ikke naturligt.

Skønhed er noget der kommer indefra, men for en kvinde er det bestemt også det ydre. Jeg vil skrive om alt lige fra hårvoks til rouche og pushup-bh´er.

Derudover vil jeg skrive om observationer fra min hverdag, det kan være en oplevelse af god eller dårlig karakter, eller noget omkring det samfund vi lever i. Jeg har en stor anke i den forbindelse, hvor er demokratiet på vej hen?

Efterhånden som årene går bliver flere og flere beslutninger og mere og mere magt centraliseret, på færre og færre hænder. Skal der til sidst sidde en lille bitte elite der styrer der hele?

Jeg kunne godt tænke mig vi kom tilbage til nærdemokratiet igen, også så vi kom til at føle et ansvar for det område vi lever i. I dag er folk blevet ligeglade, men det er bl.a. også fordi de ikke længere har medbestemmelser over noget som helst. Jeg håber virkelig det kan ændre sig en dag, så vi kan komme tilbage til de virkelige værdier, der handelde om at være sammen og være der for hinanden, fremfor at stresse over at skulle have råd til den nye ipod, eller hvad der nu er på måde denne måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *