Mit syn på badmintontilbehør

Der eksistere en del tilbehør specielt udviklet til badminton sporten, den vigtigste genstand vil altid være badmintongreb, som bliver brugt til at vikle om enden af din badmintonketcher. Badminton grip findes i utallige forskellige farver og former. Blandt de højest prissatte bør fremhæves Yonex Super Grip samt Yonex Håndklæde Grap, samtlige badmintonatleter vil altid have en mening om badminton grip samt hvorledes badmintongrip skal være produceret og hvordan og hvorledes det skal påsættes.

I samme gruppe som badmintongreb er badminton strenge på lige fod indhyldet i en form for ritual samt mystik. Der er lavet en del forskellige badminton strenge, som de yderst værdsatte skal nævnes Yonex BG-80 og Yonex BG-65. Der er produceret badminton strenge i en lang række af tykkelser og farver, samt materialer.

De bedste badminton strenge kommer, efter stort set alle badmintonudøvere mening, fra Yonex og bliver produceret på deres badminton strenge-fabrik i Japan. Her til sidst må jeg ikke forglemme en genstand som alle badmintonudøvere har, en badmintontaske. For at transportere grej såsom badminton ketcher, badminton sko og badmintonbeklædning høre selvfølgelig en badmintontaske. En badmintonbag er blevet udviklet 110% for badminton-spiller ønske. Fx. findes der en rum til badminton-sko, og et eller 2 adskildte rum til badmintonketcher. En badmintontasker er naturligvis udformet sådan badmintontasken kan rumme badmintonketcher og tasken er også derfor ofte formet som en badminton-ketcher. Størstedelen af badmintontaske indeholder skulderstropper, så de kan løftes som rygsæk og derfor er lettere at cikle med, samt flytte generelt.

Ligesom det meste badminton-udstyr findes badmintontasker i mange forskellige farver og størrelser. Nogen af de større badmintontasker kan have i nærheden af 15 badminton-ketsjer og flere par badmintonsko. Så også på taske fronten har man rig chance for at beslutte sig som badmintonspiller. Jeg har købt min badmintontaske i blå på en webshop.

Bag samtlige sportsgrene er der fremstillere af remidier. I fodbol er det Select samt Adidas der står for det meste af nytænkningen. Hos badminton er det Yonex badminton fra Japan der har del i det meste af alt opfinderri. Yonex er indehaver af førstepladsen for hårdeste bold og er for det meste nummer 1 med ny skabende tekniker til inovation af badminton-ketsjer, badminton-sko og grej.

Yonex har ikke altid lavet badmintontilbehør. Det begyndte i sin tid af fiskeflod i kork materiale. Det var den gang en ganske god forretning indtil der blev udviklet fiske-flod af plastmaterialer. Yonex badminton stifter forsvor nu at han aldrig ville overgås. Denne drejning samt ideen om at udvikle badmintonketcher, har gjort Yonex til leder af markedet indenfor badminton. Yonex badminton er i dag det firma på jorden der har flest copy-rights, som cementere at Yonex for det meste udvikler ny teknologi og udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *