Stor prisforskel på det billigste og dyreste mobilabonnement

Der er stor prisforskel på det dyreste og billigste mobilabonnement i Danmark. Dette viser en undersøgelse udarbejdet af Politiken i 2013, hvor de beskriver prisforskellen på det dyreste og det billigste mobilabonnement med næsten det samme indhold. Denne undersøgelse viste, at forskellen ligger mellem hele 1.230 og 2.190 kr., hvorfor der umiddelbart er rigtig mange penge at spare.

Det er altid en god idé at holde sig opdateret omkring prisændringer på mobilmarkedet, således du ikke pludselig har et forældet abonnement, som koster dig alt for meget. Dette anbefaler Telestyrelsen alle danske forbrugere (læs mere her)

Hold øje med mobilselskaberne

Der findes mange teleselskaber på det danske mobilmarked, hvorfor det er vanskeligt at holde et fornuftigt overblik over dem alle. Jeg vil derfor på falderebet anbefale denne blog, som giver dig en fin oversigt over hvilke mobilselskaber det danske mobilmarked rummer. Du kan finde bloggen her.

Hold øje med selskaberne og om de får nye produkter, som bedre svarer til dine behov og forventninger. Det kan således nemt være, at der opstår en række nye mobilabonnementer som tilfredsstiller et hidtil udækket behov hos de danske forbrugere, og heriblandt dig. Ved at du ikke holder øje med markedet, mister du derfor chancen for at opdage disse nye mobilabonnementer eller andre ændringer som kan skabe en bedre pris eller mere værdi for dig for de samme penge.

God fornøjelse med at studere markedets mobilabonnementer. Det kan tage tid, men det er pengene værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *