Når verden går imod en, så skal man kæmpe tilbage

Først og fremmest tak for de emails jeg har modtaget fra jer læsere, det er dejligt at det man skriver kan inspirere. Siden sidst har jeg været på kursus i kinesisk madlavning med fokus på urter og gammel kinesisk madkultur. Det er bare så enormt spændende og i en internettid som den vi lever i nu, lader det til der er masser af viden der går tabt fordi den gamle viden om mad og urter ikke længere er interessant når der er paradise hotel i dummekassen.

Det er faktisk paradoksalt at god gammel viden ikke bliver brugt i en tid hvor netop viden er så nemt at dele, men det er nok bare ikke særlig trendy at dele viden om urter og hvordan mad virkelig kan påvirke os individuelt. Jeg er også ved at øve mig i den kinesiske madlavning og jeg har købt denne bog http://www.saxo.com/dk/klassisk-kinesisk-kogebog_yan-kit-so_indbundet_9788717053373?searchText= som varmt kan anbefales.

Det var det gode, det dårlige er at jeg blev ramt af en bil på cykel, godt nok ikke slemt, da det faktisk var mig der kørte ind i siden på den. Køreren havde åbenbart ikke set mig og kørte ud foran mig selvom han havde hajtænder på sidevejen hvor han holdte.

Alle kan lave en fejl og jeg kom gudske tak og lov ikke slemt til skade, men min cykel fik bøjet forhjulet og fik mange ridser i lakken. Føreren af bilen erkendte det var hans skyld og jeg har da også vidner, men idioten mener jeg selv skal snakke med min forsikring om reparation eller udskiftning af forhjul og udbedring af ridser. Det vil jeg ikke finde mig i så nu har jeg bestilt tre tilbud på advokat-hjælp her til morgen på agera.dk.

Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan nogen mennesker kan holde ud at se på sig selv om morgenen når de står op. Han kørte ud foran mig og i stedet for bare at melde det til hans forsikringsselskab, skal jeg nu til at køre en sag med advokat og alt muligt. Men det gør jeg gerne, også selvom det kommer til at koste en del til advokaten. Jeg vil ikke finde mig i sådan en behandling, og det vil være en nydelse at se advokaten stege ham i retten, eller hvor sådan noget finder sted. Jeg ved faktisk ikke engang om man skal i retten eller hvordan sådan nogle mindre sager fungerer, men det finder jeg vel ud af.

Nu er det jo fredag og helligdag, så jeg får nok ikke tilbudene før i næste uge, og det bliver virkelig spændende at se hvad jeg kan få for mine penge. Jeg har en fornemmelse af at advokater er hundedyre, men hvem ved, måske jeg bliver positivt overrasket.

Det var alt for i dag, jeg skal nok holde dig opdateret i sagen når jeg ved mere, selvom sådan noget altid bare trækker ud i evigheder, efter hvad jeg har hørt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *