Lidt om The Hunger Games

Siden The Hunger Games filmen havde premiere i april måned i 2011, så har serien skrevet af Suzanne Collins taget hele verden med storm. Man skal dog ikke undervurdere fænomenet, da den første bog allerede havde solgt mere end 100.000 eksemplarer i 2008 da den kom ud.

Suzanne Collins skrev efterfølgende 2 fortsættelser med navnene Catching Fire og Mockingjay der profitmæssigt klarede sig mindst ligeså godt som den første bog i serien. Alle tre bøger er blevet oversat til mere end 20 forskellige sprog, og det siger noget om deres store succes.

I Danmark har vi uden tvivl også mærket filmen og bøgernes storm. Omkring filmens premiere var Suzanne Collins science fiction historie i Go’ Aften Danmark flere gange. Ikke længe efter blev den første danske officielle fanhjemmside oprettet: http://www.the-hunger-games.dk/

Via The Hunger Games Danmark har man som besøgende masser af muligheder for, at blive klogere på universet der finder sted i det fiktive kontinent Panem. Via den danske fanside kan man læse alle nyheder samt finde priser på musikken, filmen og bøgerne.

The Hunger Games kort fortalt

Kort fortalt så handler The Hunger Games historien om et kontinent (det tidligere Nordamerika), der bliver styret på brutalt hånd af de ”overordnede” fra byen Capital. Udenfor byen bor alle menneskene i forskellige distrikter.

En gang om året bliver der taget 1 dreng og 1 pige fra hvert distrikt, som skal være med i en tv-sendt konkurrence der går ud på at kun 1 deltager får lov til at overleve. Med andre ord så skal disse unge mennesker slå hinanden ihjel!

The Hunger Games historien har vækket meget uro omkring de forskellige medier på nettet på grund af dens handling. Rigtig mange har brokket sig over, at serien ikke er for børn da den har så mange dårlige og farlige moraler.

Hvis du gerne vil vide mere kan du klikke på linket for oven, og læse dig til alt info du har brug for via The Hunger Games Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *